Massage Zeijen vlakbij Assen praktijk Rita Troost Masseur Sportmassage Ontspanningsmassage Hotstone Voetreflexologie Stoelmassage Afslankingsmassage Zwangerschapsmassage Cuppingmassage Energetische massage behandelingen

Home | Vorige 
 
Sportmassage

is een manier om na een inspanning het herstel een handje te helpen. Een sportmassage kan zowel verzorgend (rustig en niet te stevig) als stimulerend (stevig en goed voor de bloedcirculatie) zijn. Deze massage is niet alleen bedoeld voor (professionele) sporters maar ook voor hen die in hun vrije tijd zeer actief zijn. Denk maar aan hardlopen, voetballen, zwemmen, fietsen of wandelen.

Het doel is de lichamelijke conditie te verbeteren, en/of eventuele nadelige gevolgen van de sportbeoefening weg te nemen of deze zo min mogelijk te doen voelen. De massage geeft een verbetering van de doorbloeding en stofwisseling. Het geeft stimulering van de spieractie en afdrijving van vocht. Door ontspanning of juist activering van de spier wordt de spierspanning beïnvloed. Verder kunnen verhardingen in de spieren worden bestreden.


Andere massages die ik geef zijn:

Ontspanningsmassage
Hotstone massage
Voetreflexologie
Stoelmassage
Afslankingsmassage
Zwangerschapsmassage
Cuppingmassage
Energetische massagebehandelingen
Home | Vorige 
 
 
© SPECDEV - DECEMBER 2023