Massage Zeijen vlakbij Assen praktijk Rita Troost Masseur Sportmassage Ontspanningsmassage Hotstone Voetreflexologie Stoelmassage Afslankingsmassage Zwangerschapsmassage Cuppingmassage Energetische massage behandelingen

Home | Vorige 
 
Energetische massagebehandeling, zoals Shamballa / Quantum Touch / Cranio-Sacraal

Door het moderne leven komt het lichaam fysiek en geestelijk onder steeds zwaardere druk te staan. Een energetische massage is één van de natuurlijkste manieren om het lichaam van stress te bevrijden. Het richt zich op de energiestroom in het lichaam en op bewustwording van verschillende sensaties. De energie wordt vaak ervaren als een warm, tintelend en stromend gevoel.

Wanneer je in balans bent voel je je evenwichtig, voldaan, compleet, liefdevol. Wanneer je uit evenwicht bent is het meer of minder donker, zwaar, leeg of onrustig in je. De natuurlijke stroom van levensenergie is verstoord. Emoties als boosheid, verdriet, angst of pijn hebben de overhand en nemen ruimte in, letterlijk en figuurlijk. Ze verbinden zich met je lichaam of zetten zich zelfs ergens vast. De plaats waar dit gebeurt is bij elk mens anders. De energiestroom is minder optimaal. Moeheid, lusteloosheid of ziek worden kunnen het gevolg zijn en blijken dan een onderdeel van het levensverhaal van een mens te zijn.

Tijdens een energetische massage word je uitgenodigd om te voelen wat er is, door je aandacht naar binnen te richten en te voelen, zonder te veroordelen. De gedachten, herinneringen of emoties die hierbij naar boven komen, kunnen een bewustwordingsproces op gang brengen. Het gaat erom deze te herkennen, erkennen en ze te aanvaarden als een deel van jezelf. Op dat moment vindt er heling plaats. En is er weer ruimte voor alle levensenergie die door je heen kan stromen.Andere massages die ik geef zijn:

Sportmassage
Ontspanningsmassage
Hotstone massage
Voetreflexologie
Stoelmassage
Afslankingsmassage
Zwangerschapsmassage
Cuppingmassage
Home | Vorige 
 
 
© SPECDEV - JULI 2024