Massage Zeijen vlakbij Assen praktijk Rita Troost Masseur Sportmassage Ontspanningsmassage Hotstone Voetreflexologie Stoelmassage Afslankingsmassage Zwangerschapsmassage Cuppingmassage Energetische massage behandelingen

Home | Vorige 
 
Zwangerschapsmassage

Je zwangerschap is een unieke tijd. Nu je weet dat er in jouw buik een kindje groeit, voel je je speciaal. Een mooie, maar ook intensieve periode. Tijdens de zwangerschap verandert er veel in je lichaam en wordt je lichaam extra op de proef gesteld.

Vermoeidheid, slapeloosheid, angst voor de bevalling veroorzaken stress in je lichaam. Tegelijkertijd kunnen de hormonale veranderingen je soms emotioneel in de war brengen. Een ontspannende lichaamsmassage kan fysiek en gevoelsmatig ondersteunend zijn, voor jezelf en de baby. Massage verbetert ook de doorbloeding waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor de moeder en het kind.

Daarom is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, en om je te láten verzorgen! Tijdens je zwangerschap is er niets zo verlichtend en ontspannend als een massage. Alleen kan je in deze periode niet op je buik liggen en daarom vindt deze massage in zijligging en zittend plaats.

Deze massage mag worden ondergaan vanaf de 14e week en uitsluitend als er sprake is van een gezonde zwangerschap. Mocht je een medische klacht hebben, overleg dan eerst met de arts. Meld deze medische klachten vooraf.Andere massages die ik geef zijn:

Sportmassage
Ontspanningsmassage
Hotstone massage
Voetreflexologie
Stoelmassage
Afslankingsmassage
Cuppingmassage
Energetische massagebehandelingen
Home | Vorige 
 
 
© SPECDEV - JULI 2024