Massage Zeijen vlakbij Assen praktijk Rita Troost Masseur Sportmassage Ontspanningsmassage Hotstone Voetreflexologie Stoelmassage Afslankingsmassage Zwangerschapsmassage Cuppingmassage Energetische massage behandelingen

Home | Vorige 
 
Massage is voor iedereen, jong en oud. Bij lichamelijke klachten, niet goed in je vel zitten, maar ook om je vitaal te voelen, te investeren in je gezondheid, of gewoon een moment voor jezelf. Een massage is één van de manieren om weer de juiste balans in ons dagelijks leven te vinden en kan zodoende preventief werken.

Welke invloed heeft massage...
  • Het heeft een ontspannende werking voor lichaam en geest en daardoor een preventieve en helende werking voor je gezondheid. Voel je je ontspannen, dan kan de energie weer stromen en voor herstel zorgen. Het zelfgenezend vermogen kan zijn werk doen.

  • Massage heeft een directe invloed op de huid, spieren, banden en gewrichten. Door te masseren activeer je ook de inwendige organen en regelsystemen, zoals bijvoorbeeld zenuwen, bloedsomloop en hormoonwerking. Door de toegenomen doorbloeding worden afvalstoffen sneller afgevoerd en de opname van voedingsstoffen bevorderd.

  • Massage kan blokkades opheffen door de druk die massage op de huid en het spierweefsel heeft. Een blokkade is een stagnatie in het weefsel, veroorzaakt door ophoping van afvalstoffen.

  • Massage geeft je de mogelijkheid contact te maken met je lichaam. Dit kan een bewustwordingsproces op gang brengen of ondersteunen.

  • Massage is tevens verwennerij. Even alle beslommeringen van de dag los laten en tijd nemen voor jezelf. Het geeft je de mogelijkheid op een andere manier contact te maken met jezelf.

Voor onderstaande massages kun je bij mij terecht:

Sportmassage

Ontspanningsmassage

Hotstone massage

Voetreflexologie

Stoelmassage

Afslankingsmassage

Zwangerschapsmassage

Cuppingmassage

Energetische massagebehandelingen


Let op

Ik geef geen erotische massages. Seksueel getinte opmerkingen of handelingen worden dan ook niet op prijs gesteld.


Home | Vorige 
 
 
© SPECDEV - JULI 2024